25 October 2012

First novel attempt of the year, hoho yeahh

The title and the author are all up there :)


Yes. I've been longing to read novels again, gila bapak dah lama aku tak baca novel. Asal baca je tertidur, asal baca je tertidur, dan-dan sampai ke tahun depan satu novel pun tak habis baca.


Harry Potter and The Deathly Hallows sebagai contoh. 15 bulan aku pinjam bendalah tu, bawak ke hulu ke hilir dahla buku kulit keras, mana pernah habis baca. Lepastu masa nak pulang kena denda pulak tu .___.


Eh apasal entri tetiba jadi Melayu nih? Wakaka!




When life throws you a loop, make a bow out of it.
The Tall Pine Polka, chapter 5.


Kepada kawan-kawan semua, especially kelas Aplikasi Komputer set 2 dan kakak mentor, Kak Iema, if you guys do even read me lah, hehe



SELAMAT BERCUTI
DAN SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA
U'OLLS :D








4 comments:

  1. haha sudahnya pulang tanpa membacanya eh? pernah berlaku tak baca 1 muka tu berulang2 kali? sebab.. sebab otak letak tempat lain jadinya tak faham2 ceritanya.. haha

    ReplyDelete
  2. Hahah, exactly! Mata tengah baca situ tp otak letak tempat lain, fikir nak buat kerja lah kerja tu lah. Guilty pleasure jugak baca novel nih :P

    Tapi novel Harry Potter tu sempatla baca sampai ke chapter yang berbelas-belas, hehehe. *clap* *clap*

    ReplyDelete
  3. lebih kurang laa kita.. sy ada beli 2 novel, dok baca beberapa chapter.. sampai skrg x abis2 baca pun, hukk...

    ReplyDelete
  4. Ee kalau baca romance novel ni. Peh. Mengantok. But if fairy tales, I shall not be sleepy cuz I love it. Hehe.

    ReplyDelete

Thanks for commenting! :)