28 October 2012

Tension and depression.

Sedar yang adalah satu kesilapan aku tak mohon PTPTN since I am quite a failure regarding matters related to goverment('s moneys), i.e. I'm no success for JPA scholarship. Lol this is the third time I mention it here. Siap konon buat i.e. lagi.


So it's a confirm state that I am now fully depended on my mom, and nenek for this whole semester. If muka tak malu, I might have to rely on my uncles too and . . . who knows.


I'm a failure. I just said it. Yes I'm the loser like one of a kind.


Tapi punca sebenar kepada satu lagi entri di bawah label roller coaster ini ialah; laptop aku rosak dalam satu kejadian yang tidak dapat dikawal lagi. A few other things broken and ripped to pieces until one point I realized I really need those stuffs, undoubtedly, but it's too late. When no other financial source (besides families) means no extra money, then no extra money means no repair lah for the laptop.


Eh hai, nak rojak? Kalau rojak tak sedap boleh je tinggal sekarang tak payah habiskan tak payah bayar. Sapa habiskan kena bayar. Eh. Takyah nak eh sangat.


I'm in deep stress and I might consider to find myself a personal psychologist to be my professional confidante. (Mood nak cari psychologist kesan dari tengok movie hindustan Ek Main Aur Ekk Tu sebanyak 5 kali dalam tempoh 48 jam di saluran Astro ABO 952 lol terbagi iklan pulak). Hoho apa lol lol tak kelakar pun tak payah nak lol sangat.


Btw the mood is still on, selamat hari raya qurban. Since laptop dah officially jahanam, tak dapat gua nak post gambar lembu qurban kat rumah gua semalam. Bye.


Tulis entri ni pun aku rasa TENSION GILA WOI. Argh



3 comments:

  1. haha..tulis entri pun tension?
    huhu prah ni..kalo tension jgn update pape yg kene taip..
    letak pic2 je pon ok pe..mcm yaya..suka ltk pic..

    -mls jgk nk update kengkadang ;p-

    ReplyDelete
  2. Oh wow.. That's indeed a brilliant idea! Thanks cik Yaya for concerning *terharu*

    Well.. Lepasni I might post up Type-less Sunday entries rather than the common Wordless Wednesdays.. hehehe :D

    Eh tersenyum pulak. Jgn tertipu. Masih stres ni, masih stres.

    ReplyDelete
  3. Gambar berbaur politikus hahahaha
    Relax la izzah, nanti try apply lagi JPA.

    ReplyDelete

Thanks for commenting! :)