04 November 2012

Buruk

Bak kata pepatah, ku sangka permata rupanya kaca, seperti kaca terhempas ke batu, ku sangka batu rupanya berlian. Tetiba


Tak ada kaitan.


Aku ni ada satu perangai kurang molek iaitu cepat bosan. Masa mula-mula aku suka kat something (atau someone), aku akan gila-gila infatuated dengan something (atau someone) itu. Sebagai contoh, Kim Myungsoo dari INFINITE atau stage name L.


Aku mula kenal dia dari satu online fanfiction (yang sangat best) dan aku cuma kenal nama. Dari situ aku google nama dia dan tengok, waaah, memang taste aku do, mata sepet, senyum comel, kening ori (eh?) muka typical Asian hehehe





Hai *grin*



Eh eh malu I.




Oh comel gila aku kat atas tu.


Lepastu lama lah aku melekat kat fanfiction tu, suka search nama L kat Youtube lepastu download lepastu gelak lepastu melting melting jap then tah bila, aku start bosan bye bye L bye bye aku dah bosan dengan kau bye jangan cari aku lagi HAHA


Lepastu terpikir jadahnya aku ambik L jadi contoh =.=


Lepastu aku suka warna putih. Aku suka something yang simple, dan minimal. Since less is more, less is pretty, and me is clumsy eh shadap you.


Sekarang ni alkisahnya aku dah start bosan tengok blog sendiri, aku rasa yang blog aku ni buruk... Ughh T____T







6 comments:

  1. bukan buruk laa cuma veriiii simple jaa ^^

    ReplyDelete
  2. btul tu..xde la buruk pon..
    simple je..n simple is easy..kan..
    ok je la..=)
    xmcm yaya,yaya jnis suka colour..hehe so blog
    msti brwarna..ngeeee ;p

    ReplyDelete
  3. same lah,, saye pon kdg2 terasa cepat bosan bile dh biasa sgt dgn bnda tu...

    ReplyDelete
  4. WOOO.. belog kau awesome la.. simple... aku folo sini.. ekeke,, :D

    ReplyDelete
  5. Izzah! Mana ada buruk. Cantik je. Suka typography blog ni. Clean and minimal.

    Btw, comel gila L malu-malu!!!

    ReplyDelete
  6. blog akk tk buruk pun sbnrnya,
    simple , cntik . jeles ni, :3

    ReplyDelete

Thanks for commenting! :)