05 November 2012

Funny football celebration

Assalamualaikum everyone, hi.


Tak nak cakap panjang sebab kat blog ni tak boleh nak bercakap k lawak bodoh jangan gelak lalalala dah jom tengok video ni sumpah kelakar sangat tau *drum rolls*






Inilah dia entri untuk tema sukan aku simple je kan takde review pasal sports match ke apa ke haku memang tak tahu hape pasal sukan hoi HA HA HA


They are soccer team from Iceland called the Stjarnan FC (source: youtube). How creative, but warn your child not to copy this at home. Lagi-lagi yang stail flush mangkuk jamban tu


Buahahaha

3 comments:

Thanks for commenting! :)