12 November 2012

Jackal Is Coming! ..the trailer

Album Urban Zakapa [02] dah release rupanya Oktober 31 haritu, balik ni barulah terkedek nak sedut sedut haaaih begitulah hakikatnya kalau tak duduk rumah, rasa macam internet semua terbatas ~__~


Anyway, Jackal Is Coming! Tengok trailer pun rasa dah kelakar gila cite ni, bahahaha! (tiba-tiba tergelak sendiri) muka Song Jihyo la dalam movie ni tak boleh blah dengan rambut dia dengan mimik muka dia aku rasa macam nak gelak guling guling geli hati muahahahaha


Ada Kim Jaejoong sekali, the every Kpoper's favorite (ecewah kununnya). Movie ni dikhabarkan akan release pada November 15, 2012. Tak sabar! :D


Jom tengok trailer *wink wink wink wink wink wink wink wink oke dah cukup*




Credit: topstarnews


Mungkin selepas publish post ini aku akan dilabel sebagai Kpoper, well I beg to differ bro, aku layan semua okay. Not only Kpop Jpop Mpop Npop Tpop Lolipop, I'm an Anypop. Heheheheh

4 comments:

  1. Thanks 4 visit! :D
    http://w-onaria.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. menarik lahhh! suka tgk ji hyo dalam RM. mesti best !! :D

    ReplyDelete
  3. Baguslah Izzah benda ni.... lagi-lagi bagi Okje yang tak berapa terrer English ni...he...

    ReplyDelete

Thanks for commenting! :)