07 November 2012

Music label :)

[Entry updated and adjusted. Click here]


Menguap, mengantuk.. Sebab esok kelas pagi tapi aku masih tercongok depan laptop untuk taip seberapa banyak draf untuk publish dalam blog ni, persediaan awal takut kena maki huhuhu. Entri ni sebenarnya aku taip selepas habis aku taip entri untuk post selepas entri ni hah pening tak? Nanti korang paham lah. 





Anyway, ada label baru, nun kat atas tu, posted by Nurul Izzah Razaman on the unspoken words. Kemahen kau. Apa yang unspoken word nya?


Pernah tak korang rasa satu feeling tu, sama ada rasa sedih atau gembira, gaul rata dengan duka dan lara (muntah sebaldi), tapi korang tak tau nak describe macam mana perasaan tu kat orang lain. Kiranya nak luahkan perasaan nak kurangkan serabut kat best friend sendiri tapi jadi macam bertambah serabut sebab sendiri pun tak paham entah rasa apa entah kan. (Selalu aku la tu, HAHAHA)


Tapi bila dengar certain lagu, terus dapat tangkap mood tu. Yes, ni aku dah serabut taktau nak describe acano, tapi simply said lah kan macam ni, the undescribable itu ter-describe melalui lagu. Ewah description.


Since aku ada banyak gila lagu favourite, aku nak share dengan korang. Ittew memang suka berkongsi minat ittew ha ha ha ha.


Berjumpa lagi di entri seterusnya! *wink*

No comments:

Post a Comment

Thanks for commenting! :)