02 December 2012

5 sebab kenapa kau patut jadi kucing

Sebab menggatal nak balik awal malam ni aku tidur sorang-sorang T__T, pulak mengidam nak tengok Running Man tapi Ain takda tak best (terus Ain kembang kempis kat rumah tu LOL cepatlah balik) :p


Esok kelas pukul 11, ada Lab Test 2: MS Access (which aku masih pening-pening lalat lagi). Academic Communication's mind map for chosen article is yet to be done. Next, kelas Pembangunan Diri sampai pukul 7. Oh pukul 7.









Belum pergi kelas lagi dah rasa penat dah. Monday Blues betul lah






Extra (!)
7. Free from Monday Blues syndrome ~__~


9 comments:

  1. kata 5 tapi dah lebih sgt tu... hehehe... YEAY!! TAK ADA KELAS!! :D

    ReplyDelete
  2. @Farahizzati:
    Haha terbukti anda sangat peka! *clap clap clap* XD

    ReplyDelete
  3. Wahh,akak pun minat tgk Running Man jugak ekh? Same like me :D
    Btw,done following u sis :')

    ReplyDelete
  4. nice entry! :3 love running man jgak.. :D

    ReplyDelete
  5. oppa ade 6 ekor kucing ..
    semua name kucing oppa name kpop..
    hahahahahaha ~

    ReplyDelete
  6. 5 sbb ke? ops terlebih satu sebab ada 6..hehe ;)
    xnk jd kucing..haha..

    ReplyDelete

Thanks for commenting! :)