08 December 2012

Been too quiet.

Assalamualaikum everyone!


Omg camtakcaye dah 3 hari blog aku ni jadi senyap...... je. Omg omg omg padan muka aku jugakla sebab taip-taip post lepastu takut nak publish lepastu tangan gatal-gatal save as draft, ambik kau dah 3 hari tak update.


For the past three days, I've compiled up to 10 post drafts bebeh!


Gila penakut tak sudah ler aku ni, bajet perfectionist dan apahal pulakdah kutuk diri sendiri ni????! =.= So here it is  I make it up today through this cakap-makap conteng-conteng, my post on sports.


Aku tak percaya Piala AFF Suzuki tak habis lagi?? God berapa lama lagi doe game tu aku tak larat dah tengok.


Tak boleh blah quote kan kata-kata sendiri tu je sekian terima kasih. HAHAHA

No comments:

Post a Comment

Thanks for commenting! :)